Politika Haber Girişi : 13 Temmuz 2013 23:11

Yılan dansı Korkut'a geri adım attırdı...

Yılan dansı Korkut'a geri adım attırdı...
Ramazanın ilk gününde Yakutiye Belediyesi'nin yaptığı ramazan etkinliklerinin açılış gecesinde yaşanan "yılan dansı rezaleti"ne tepkiler çığ gibi artınca Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut günler sonra geri adım atmak zorunda kaldı.
Ramazanın ilk gününde Yakutiye Belediyesi'nin yaptığı ramazan etkinliklerinin açılış gecesinde yaşanan "yılan dansı rezaleti"ne tepkiler çığ gibi artınca Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut günler sonra geri adım atmak zorunda kaldı. Skandalın yayımlanmasının ardından başlayan tartışmalara ilk başta "Size ne oluyor, halk memnun" diyerek tepki gösteren Korkut, eleştirilerin yoğunlaşması üzerine twitter üzerinden geri adım attı. Korkut, bir takipçisinin tepki mesajı üzerine "İlk günkü program spontane gelişti" cevabını verdi. 

GÜNDEMİ ERKHABER BELİRLEDİ...

Yakutiye Kent Meydanı'nda yapılan ramazan etkinliklerinin açılış gecesinde Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından sahneye çıkan Rus kızlarının neredeyse yarı çıplak vaziyette yılan dansı yapması kentte gündemin ilk maddesi oldu. Skandalın önce ERKHABER'de sonrasında da Erzurumajans.com, Eksi25haber.com ve Kardelen TV'de yayımlanmasının ardından başlayan tartışmalarda bazı siyasi partilerin temsilcileri de bu rezalete kayıtsız kalmayarak, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a sert eleştirilerde bulundu. 

Bunun üzerine aynı sertlikle bir basın açıklaması yapan Başkan Korkut, "Size ne oluyor, halk memnun" diyerek, bir kez daha eleştiri oklarına hede olmuştu. Bu gelişmelerin ardından sosyal medya üzerinde kampanyalar başlatılarak, kent meydanındaki ramazan etkinliklerinin bitirilmesi istenmişti. 

KORKUT GERİ ADIM ATTI...

Tepkiler bununla da sınırlı kalmadı. Başkan Korkut'u sosyal medya üzerinden takip eden vatandaşlar, eleştiri ve tepkilerini bire bir aktarmaya başladı. Başkan Korkut, twitter'da bir takipçisinin tepki dolu mesajları üzerine, ilk günkü duruşundan geri adım atarak, "sevgili kardeşim ilk günkü program spontane gelişti devamında Kenya sirki vardı müdahale edip kaldırdım" tweet'ini attı. 

Başkan Korkut'un geri adım atması da tepkileri dindirmedi. Yine Twitterdan tepkisini gösteren Başkan Korkut'un bir başka takipçisi ise "spontane gelişti ne demek; Rus dansçılar Erzurum'dan geçiyorlardı. Programı görünce sahneye atladılar. Öyle mi?" karşılığını verdi. Başkan Korkut, şu ana kadar bu takipçisinin tepkisine bir yanıt vermedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENYALILAR'I GİYDİRMİŞ!

Öte yandan Başkan Korkut'un "müdahale ettim ve kaldırdım" dediği Kenya sirkinin de yine erotik kıyafetlerle gösteri yapacakları iddia edildi. Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan etkinliklerinde de sahne alacak olan Kenyalılar'ın "yılan dansı skandalı"nın ardından Erzurum'da bulunan bir terzi ile anlaşılarak, çok daha kapalı yeni kostümler diktirdikleri de gelen bilgiler arasında...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.