Gündem Haber Girişi : 13 Temmuz 2013 22:57

Ulusoy'la yollara kalite geldi...

Ulusoy'la yollara kalite geldi...
Ulusoy Turizm İstanbul ve Ankara'dan karşılıklı Erzurum seferlerine başladı. Seyahatlerde iftar ve sahurda sıcak çorbadan hurmaya kadar yolcularına alışılagelmişin dışında bir hizmet sunan firma sürpriz servisleriyle de göz dolduruyor...
Türkiye'nin lider firması Ulusoy Turizm İstanbul ve Ankara'dan karşılıklı Erzurum seferlerine başladı. Seyahatlerde iftar ve sahurda  sıcak çorbadan hurmaya kadar yolcularına  alışılagelmişin dışında bir hizmet sunan firma sürpriz servisleriyle de göz dolduruyor.

Yıllarca Erzurum- Trabzon ve Samsun arasında karşılıklı seferler düzenleyen Türkiye'nin lider firması Ulusoy Turizm, Erzurum'dan İstanbul ve Ankara seferlerine de başladı. Kısa süre önce seferlerine başlamasına rağmen yüzde yüz doluluk oranıyla çalışan Ulusoy Turizm sürpriz servisleriyle de diğer firmalara da örnek olacak bir hizmet sunuyor. Ramazan ayı öncesinde tüm seferlerde sabah kahvaltısı ve sıcak yemekle yolcularına hizmet veren Ulusoy Turizm, ramazan ayında da iftar ve sahurda çorba ve hurma ikramlarıyla alışılagelmişin dışında bir hizmet sunuyor.

ULUSOY'LA AYRICALIKLI STANDART HİZMET

Seyahatlerinde Ulusoy'u tercih eden yolcular ayrıcalıklı hizmetlerden de yararlanıyor.

İşte o hizmetlerden bazılar;

Özel dinlenme tesisi ve terminaller, yastık ve battaniye, sabah kahvaltısı, sahur ve iftarda sıcak çorba ve hurma, WC, her koltukta bir gazete ve dergi, 

Levent AKPINAR'ın haberi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.