Gündem Haber Girişi : 20 Temmuz 2015 12:04

Yakutiye'den üst yapı mesaisi...

Yakutiye'den üst yapı mesaisi...
Yakutiye Belediyesi, İlçe sınırları içerisinde yol, kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Yakutiye Belediyesi, İlçe sınırları içerisinde yol, kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yapılaşma çalışmaları arasında oluşan yol ve kaldırım ihtiyacını karşılamak için çalışmaların yoğunlaştığını belirten Ali Korkut, yapısal değişimin yoğun olduğu bir ilçe olduklarını söyledi. 
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ramazan boyunca asfalt ve kaldırım çalışmalarını kesmeden sürdüren Fen İşleri, bayram ertesi kaldığı yerden çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, gelişime açık bir ilçede üst yapı çalışmalarının önemli yer tuttuğunu ifade etti. Çalışmaların özellikle yeni imarlaşmasını tamamlamış alanlarda gerçekleştiğini belirten Korkut, "Asfalt ve kaldırım çalışmaları işlerimizin önemli bir kısmını oluşturuyor. Köy mahallelerimizde de çalışmalarımız var. Sezonda ilçemizin ihtiyacı olan üst yapı çalışmasını bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.