Gündem Haber Girişi : 20 Kasım 2014 16:10

Muammer Usta 15 bin kadayıf dolmasını yakarak imha etti...

Muammer Usta 15 bin kadayıf dolmasını yakarak imha etti...
İstanbul'da düzenlenen 'Erzurum Günleri'ne katılan Kadayıfçı Muammer Usta, fuar beklenen ilgiyi görmeyince elinde kaldığı için küflenen 15 bin kadayıf dolması tatlısını yakarak imha etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - İstanbul'da bir dernek ve organizatörler tarafından düzenlenen Erzurum Günleri'nde stant açan, Erzurum'un ünlü kadayıf dolması tatlıcısı Muammer Tanhaş, kendisi gibi birçok esnafın mağdur edildiğini söyledi. Erzurum esnafı olarak haklarını hukuk önünde arayacaklarını vurgulayan Muammer Tanhaş şunları söyledi:
"Böyle bir rezillik olamaz. Fuar adı altında dolandırıldık. Bozulan 15 bin kadayıf dolması tatlısını üzerine benzin dökerek yaktık. Organizasyonu yapanlar hiç bir taahhütlerini yerine getiremedikleri gibi, bir de stant açan esnaftan zorla para tahsil etmek istedi. Fuara Başbakan, İçişleri Bakanı, Vali ve Belediye Başkanlarının katılacağını, aralarında İbrahim Erkal'ın da bulunduğu birçok sanatçının konser vereceğini taahhüt etti. Ama hiçbiri gelmedi. Fuarı belki de toplasan 300 kişi gezdi. Bir hafta içinde bin tane ancak satabildik. Benimle birlikte Erzurum'dan İstanbul'a giden esnaf perişan oldu. Masraflarla birlikte 40 bin liraya yakın zararım oldu. Benim bunlara inanmamın en büyük nedeni bastırılan afişlerde Valilik ve Büyükşehir Belediyesi logolarının bulunmasıydı."

  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.