Gündem Haber Girişi : 13 Mayıs 2015 15:04

MHP adaylarından Horasan ve Köprüköy'e çıkarma...

MHP adaylarından Horasan ve Köprüköy'e çıkarma...
MHP Erzurum Milletvekili adaylar Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmalarına Horasan ve Köprüköy'le devam etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Erzurum Milletvekili adaylar Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmalarına Horasan ve Köprüköy'le devam etti. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Çimen ve Hızarcı, esnafla sohbet etti, ev toplantılarına katıldı, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum'daki seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Erzurum'un Horasan ve Köprüköy ilçelerinde bir dizi temasta bulundu. Sabahın erken saatlerinde ulaştıkları Köprüköy'de seçmenlerle buluşan MHP'li adaylar, büyük ilgi gördüler, dert dinlediler, MHP'nin seçim programını halka anlattılar.
Horasan ve Köprüköy esnaf ziyaretleriyle başlayan seçim çalışmaları, gün içerisinde kahvehane ve akşam saatlerinde de ev toplantılarıyla devam etti. Gittikleri her yerde AK Parti hükümetinden duyulan memnuniyetsizlikle karşılaşan MHP'li adaylar Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, vatandaşlara MHP'nin seçim beyannamesi hakkında bilgiler aktardılar.
Milletvekili adayı Ertürk Çimen, "Bu AKP zihniyetinin bizleri bir kez daha istismar etmesine izin vermeyelim. Gözlerimizin içine baka baka bizleri aldatmasına izin vermeyelim" diyerek, Horasanlılara 7 Haziran seçimlerini işaret etti. Horasan'ın Erzurum'un kalbi olduğunu ifade eden Çimen, "Horasan gezilerimizde gördük ki; Erzurum'un kalbi durmuş vaziyette. Bunun müsebbibi, son 13 yıldır esnafı, köylüyü, işçiyi, memuru bitiren, tüketen ve çaresiz bırakan AKP hükümetleridir" diye konuştu.
Çimen ve Hızarcı, Horasan'daki temasların ardından Köprüköy ilçesinde de, geniş katılımlı seçim toplantıları düzenledi.
Köprüköylüler, MHP'li adaylara büyük ilgi gösterirken, adaylar Çimen ve Hızarcı da, "Vatandaşımızın bizlere verdiği ve vereceği her destek, emin olunsun ki; Erzurum'un dört bir yanına hizmet, yatırım, iş, aş; en önemlisi de, hak, hukuk ve adalet olarak geri dönecek" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.