Gündem Haber Girişi : 08 Mayıs 2014 01:02

İstanbul-Erzurum uçağında sigara paniği...

İstanbul-Erzurum uçağında sigara paniği...
Anadolujet'e ait İstanbul-Erzurum seferini yapan yolcu uçağında, yolculardan birinin sigara içtiğinin tespit edilmesi üzerine uçakta panik yaşandı.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Anadolujet'e ait İstanbul-Erzurum  seferini yapan yolcu uçağında, yolculardan birinin sigara içtiğinin tespit edilmesi üzerine uçakta panik yaşandı. İstanbul'a geri dönüyoruz anonsu yapan kaptan pilot, bu kararından vazgeçip uçağı Erzurum'a indirdi. Sigara içtiği tespit edilen şahıs ise Erzurum Havalimanında polise teslim edildi.
Olay önceki gün akşam, İstanbul-Erzurum seferini yapan Anadolujet uçağında meydana geldi. Saat 20.05'de Erzurum'a gelmek için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalanan uçakta sigara paniği yaşandı. Genç bir yolcunun uçağın tuvaletinde sigara içtiği tespit edildi. Bunun üzerine yolcuları bilgilendiren uçağın kaptan pilotu "Uçağımızda bir yolcunun tuvalette sigara içtiği tespit edildi. Bir yangın çıkması halinde buna müdahale etmemiz mümkün değil. Bu yüzden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na geri dönmek zorundayız" anonsu yaptı. Daha sonra bu kararından vazgeçen kaptan pilot uçağı Erzurum Havalimanı'na indirdi. Uçakta sigara içen yolcu ise havalimanı polislerine teslim edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yunus Onurlu 11 Mayıs 2014 17:09

    Sigara yasaginin uygulanamadığı ender illerimizin basinda ne yazikki erzurum geliyor. Okullarda kantin ve pansiyonlarda sigara içildiğinde bizzat şahidim. Okuldaki idareciler sigara içtiği için bu durum engellenemiyor. Yetkililerden ricam erzurum ve özellikle de pasinler ilcesine denetleme ekibi gondersinler.