Spor Haber Girişi : 07 Mayıs 2014 20:19

Büyükşehir Belediyespor'a Sekmen morali...

Büyükşehir Belediyespor'a Sekmen morali...
K. Maraş'ta 2. Lig'e yükselme maçları oynayacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a kritik yolculuk öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından moral ziyarete yapıldı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - K. Maraş'ta 2. Lig'e yükselme maçları oynayacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a kritik yolculuk öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından moral ziyarete yapıldı. Dün akşam saatlerinde yoğun programları arasında kulüp tesislerine giden Başkan Sekmen, Kulüp Başkanı Saim Özakalın, teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi. Sekmen, "Zorlu maçlar oynayacaksınız. Erzurum'un ve bizlerin size inandığını unutmayın. Şehir olarak sizin bu işi başarabileceğinize yürekten inanıyorum. Sonuna kadar sizin yanınızdayız, destekçiniz olacağız" dedi. Çorum Belediyespor'u Pazar günü 1-0 mağlup ederek, Play Off'a kalma başarısı gösteren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bugün sabah saatlerinde kritik maçların oynanacağı K. Maraş'a gitti. Yolculuk öncesinde Mavi Beyazlı ekipte moralleri daha da yükselten bir gelişme yaşandı. Önceki gece İstanbul'a giden ve dün akşam saatlerinde Erzurum'a dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, önce partisinin teşkilat mensuplarıyla "teşekkür yemeği"nde buluştu. Gece geç saatlerde biten yemeğin ardından Başkan Sekmen, sürpriz yaparak, Büyükşehir Belediyespor tesislerine gitti. Bugün yola çıkacak kafileye başarı dileklerinde bulunmak için tesislere giden Başkan Sekmen, teknik direktör Yavuz İncedal ve futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Sekmen,  "Zorlu maçlar oynayacaksınız. Erzurum'un ve bizlerin size inandığını unutmayın. Şehir olarak sizin bu işi başarabileceğinize yürekten inanıyorum. Sonuna kadar sizin yanınızdayız, destekçiniz olacağız" dedi. 

SEKMEN: DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen daha sonra Play Off öncesinde adeta olağanüstü hal ilan eden ve tesislerde yatıp-kalkan Kulüp Başkanı Saim Özakalın ile yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Başkan Sekmen, kulübün genel durumu ve Play Off maçları hakkında görüş alışverişinde bulunduğu Özakalın ve yöneticilere, "Sizlerin hep yanında olacağım. Desteğimiz artarak devam edecek. Yapılması gerekenlerin hepsi yapılacak. El ele vererek başarıyı yakalayacağız. Kentte oluşan birlik ve beraberlik ortamı sürdürülerek, hedeflerimize adım adım yaklaşırız. Bu şehir herşeyin en güzeline layık"  diye konuştu. 

TEK HEDEF 2. LİG

Kulüp Başkanı Saim Özakalın ise artık Play Off'a ve şampiyonluğa odaklandıklarını belirterek, "Şükürler olsun ekonomik sorunumuz yok. Oyuncularımıza tek kuruş borcumuz da bulunmuyor. Düşündüğümüz tek şey, 2. Lig'e yükselebilmek. Biz şampiyonluğa herşeyimizle hazırız. Birlik ve beraberlik olunursa Erzurum'un altından kalkamayacağı hiçbirşeyin olmadığını herkese gösterdik. İnşallah K. Maraş'ta da bunu tüm Türkiye'ye göstereceğiz" dedi. 

KAYNAK: ERK HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.