Gündem Haber Girişi : 15 Şubat 2014 18:13

Filede büyük şok: Yiğidolar çarptı...

Filede büyük şok: Yiğidolar çarptı...
Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyespor, 9 maç sonra yenildi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyespor, 9 maç sonra yenildi. Kendi evinde Sivas 4 Eylül Belediyespor'u konuk eden Mavi Beyazlılar, rakibine 3-0 mağlup oldu. 
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig'de fırtına gibi esen Palandöken Belediyespor, 9 maç sonra mağlubiyetle tanıştı. Son haftalarda önüne çıkan tüm rakiplerini mağlup ederek, zirveye yükselen Filenin Dadaşları'na Sivas 4 Eylül Belediyespor "dur" dedi. 
Yunusemre semtindeki Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Sarısoy, Palandöken Belediyespor Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin de izledi.
Dadaşlar Grubu'nun müthiş desteğiyle maça başlayan Filenin Dadaşları, karşısında hiç ummadığı bir rakip buldu. Özellikle Kolombiyalı Humberto'nun smaçları karşısında çaresiz kalan ve tüm hatlarıyla kötü bir oyun ortaya koyan Dadaşlar, farkın giderek açılmasına mani olamadı. İkinci teknik molaya 16-14 yenik giren Dadaşlar, mola dönüşünde rakibine adeta teslim oldu. Farkı 6 sayıya (14-20) kadar çıkaran konuk ekibin etkili oyunu set sonuna kadar sürdü ve ilk set 20-25 sona erdi. 
İkinci set ise heyecan fırtınası şeklinde geçti. Bu sete hızlı bir başlangıç yapan Palandöken Belediyespor 2-0 öne geçse de konuk ekip, kısa sürede toparlandı. Smaçları sürekli bloka takılan ya da auta giden Emre Toktamış'ın yerine oyuna dahil olan Veli'nin girmesiyle yeniden hareketlenen Palandöken Belediyespor, 14-9 geriye düştüğü sette, rakibini kısa sürede yakaladı: 17-17
Bu andan itibaren sahada müthiş bir mücadele yaşandı. Karşılıklı alınan sayılarla oyunun sonunda skorda yine denge vardı: 25-27.
Maç boyunca şansın hep yardımcı olduğu Sivas 4 Eylül Belediyespor, son anlarda da şansının yardımıyla peşpeşe iki sayı buldu ve bu seti de 25-27 kazanarak, skoru 2-0'a getirdi. 
Sezon boyunca ilk kez kendi evinde rakibine 2 set birden veren Palandöken Belediyespor'un kötü oyunu ve Sivas 4 Eylül Belediyespor'un hem etkili hem de şansı 3'ncü sette de devam etti. Kolombiyalı Humberto'nun liderliğinde sürekli sayılar üreten konuk ekip, baştan sona üstün götürdüğü seti 18-25 önde tamamladı ve maçı da 3-0 kazandı. 
Kendi evinde ilk kez yenilen Palandöken Belediyespor, bu sonuçla 44 puanda kalırken, iki maç eksiği bulunan Sivas 4 Eylül Belediyespor ise 34 puana ulaştı. 
Maç sonunda Dadaşlar Grubu yenilgiye rağmen oyuncuları alkışlarla uğurladı...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.