Gündem Haber Girişi : 11 Mart 2015 23:20

Ferit Keleş'ten 12 Mart kutlaması...

Ferit Keleş'ten 12 Mart kutlaması...
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ferit Keleş, Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ferit Keleş, yazılı bir açıklama yaparak, Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıldönümünü kutladı. "Geçmişi şan ve şerefle dolu olan, mertlik, yiğitlik sembolü Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutlamanın sevinç, heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu büyük gün, bu muhteşem bayram hepimize kutlu olsun" diyen Keleş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
Anma ve kutlama merasimleri; bir yanıyla geçmişi hatırlamaya, bir yanıyla da geleceği tanzime vesilesidir. Törenler, temsiller, konuşmalar, 97 yıl önceki anlayışı, 97 yıl önceki azim ve kararlılığı, 97 yıl önceki duruşu, bugüne ve geleceğe taşıma maksadına mazhar olmalıdır. Bu anlayış azim ve kararlılığa bugünde ihtiyacımız vardır; yarın da ihtiyacımız olacaktır. Bağımsızlığımızı sürdürmek, başı dik insanlar olarak huzur içinde yaşamak, ecdadımızın 97 yıl önce sergilediği kahramanlığı kuşanmakla mümkündür. İlay-ı Kelimetullah idealinin sembolü olan şanlı bayrağımızın yurdumuzun üstünde ebediyen dalgalanması,şahadetleri dinin temeli olan ezanların memleket semalarında günün beş vakti inlemesi mücadeledeki ruh ve inancın muhafazasına bağlıdır.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde hepimizin,Erzurumumuzun kurtuluş gününü kutluyor, Cenab-ı Hak'tan bu sevinçlerimizi daim kılmasını niyaz ediyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.