Gündem Haber Girişi : 11 Mart 2015 20:18

Kral Erzurum'a geliyor...

Kral Erzurum'a geliyor...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Suudi Arabistan ziyaretinin olumlu geçtiğini belirterek, yakın bir zamanda Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz'i Erzurum'da ağırlayacaklarını söyledi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurumlu işadamlarının geçtiğimiz hafta yaptığı Suudi Arabistan ziyaretinin detayları ortaya çıktı. Düzenlediği basın toplantısında Arabistan ziyareti ile ilgili bilgiler aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Arapların yatırım için yönünü Erzurum'a çevirdiğini söyledi. Sekmen Arabistan'da geçtiğimiz ay yatırım için Erzurum'a gelen arap işadamı Sülaiman Al Muhaidib'in yatırım tesislerini gezdiklerini ve Suudi Arabistan Prensi Mukrin'li görüşme fırsatı bulduklarını da ifade etti.
Prens Mukrin'in  arap işadamlarına Erzurum'da gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiğini de belirten Başkan Sekmen, "Sayın prens Erzurum'a gelen işadamlarına gösterilen yakın ilgiden dolayı tüm Erzurumlulara  teşekkür etti. İşadamlarının Erzurum'dan olumlu izlenimlerle döndüğünü bize ifade ettiler.  Prens Mukrin ayrıca bundan sonra yatırım yönlerini Erzurum'a çevirdiklerinin de müjdesini verdi" dedi. Sekmen ayrıca Prens Mukrin'in yakında Erzurum'a geleceklerini ziyarete Kral Selman Bin Abdülaziz'in de katılacağını söyledi.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.