Gündem Haber Girişi : 07 Aralık 2013 19:14

Erzurum'da Sekmen Rüzgarı...

Erzurum'da Sekmen Rüzgarı...
Erzurum Havalimanı'nda yaklaşık bin kişi tarafından karşılanan Sekmen, yoğun ilgi ve sevgi gösterisi karşısında birkaç kez ezilme tehlikesi geçirdi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, bugün tarifeli uçakla Erzurum'a geldi. Erzurum Havalimanı'nda yaklaşık bin kişi tarafından karşılanan Sekmen, yoğun ilgi ve sevgi gösterisi karşısında birkaç kez ezilme tehlikesi geçirdi. Kalabalıktan bazılarının Sekmen'in elini öpmeye çalıştığı gözlenirken, havalimanı "Erzurum seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla inledi...
AK Parti'de merakla beklenen buluşma gerçekleşti. AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, İstanbul'dan tarifeli uçakla Erzurum'a geldi. Sekmen'e Erzurum yolculuğunda Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç da eşlik etti.


ADAY ADAYLARI EL ÖPME YARIŞINDA GİRDİ...

Başkan adayı Sekmen, havalimanında milletvekilleri Muhyettin Aksak, Fazilet Dağcı Çığlık ve Adnan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişilik partili tarafından karşılandı. Özellikle ilçelerdeki AK Parti aday adaylarının yoğun ilgi ve sevgi gösteriyle karşılanan Sekmen, zaman zaman ezilme tehlikesi geçirdi. Bazı aday adaylarının elini öpmek istediği Sekmen, yaklaşık 15 dakikada VIP kapısından çıkarak, kendisini bekleyen otobüse bindi. Sekmen, burada kendisini karşılayan partilileri de selamladıktan sonra il binasına doğru hareket etti. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ÖMER BİNİCİ 08 Aralık 2013 10:59

    AKP DİKTA ETTİ ERZURUMUN BELEDİYE BAŞKANI DİYE ŞİMDİ GÖRECEĞİZ ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE. ERZURUMA ODUN DA YOLLASAK ERZURUMLULAR MECBUR OY VERECEK DÜŞÜNCESİNDE OLANLARA DADAŞLARIN CEVABI NE OLACAK