Gündem Haber Girişi : 20 Aralık 2015 03:27

Erzurum'da baba cinneti... Oğlunu öldürdü, anne ve babasını rehin aldı...

Erzurum'da baba cinneti... Oğlunu öldürdü, anne ve babasını rehin aldı...
Erzurum'da yaklaşık 2 ay önce eşinden ayrı yaşamaya başlayan Z.A, annesine sahip çıkan oğlu Bayram Abiş'i ruhsatsız tabancası ile vurup öldürdü.
EKSİ25HABER / ERZURUM  Olay, Sanayi Mahallesi Yıldırım Beyazıt Cami önünde meydana geldi. İddiaya göre, Z.A, resmi nikahlı eşi olan M.A ile 2 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Eşinin akrabası olan bir kişi ile ilişkisi olduğunu ve oğlu B.A'nın da bu kişi ile arkadaşlık ettiğini öğrenen baba Z.A, 21 yaşındaki oğlu B.A'nın cami çıkışında önünü kesti. İddiaya göre Z.A oğluna, 'Sen annen ile birlikte yaşayan insan ile nasıl arkadaşlık edersin' diyerek elindeki tabancayı ateşledi. B.A olay yerinde can verdi. Z.A (38) tek evladı olan B.A'yı öldürdükten sonra olay yerine yaklaşık 400 metre uzaklıktakianne S.A ile babası K.A'nın evine gitti. Z.A, kendisini yakalamak için eve gelen polislere, 'İçeri girerseniz ateş ederim. Anne ile babamı da öldürürüm' diye tehdit etti. Aralarında özel harekat polislerinde bulunduğu çok sayıda polis Z.A'nın anne ile babasını rehin aldığı tek katlı gecekonduyu abluka altına aldı. Polis, Z.A'yı sabahın ilk ışıklarına kadar ikna etmeye çalıştı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 26 Şubat 2017 22:46

    Allah rahmet eylesin bayram abişe cok iyi biriydi ben ondwn razıyım rabbimde ondan razi olsun insallah