Gündem Haber Girişi : 20 Aralık 2015 02:29

Kahramanca mücadele sürecek

Kahramanca mücadele sürecek
Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'ta operasyonu yöneten komutanlardan brifing aldığı sırada TSK'dan "Kamu güvenliği sağlanana kadar operasyonlara devam" açıklaması geldi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen  operasyonlar devam ederken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Şırnak'ta giderekbirlikleri denetledi.
Komutanlar, Cizre'de şehit jandarma uzman çavuş Serkan Has için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Şehit Has'ın cenazesi memleketi Osmaniye'de toprağa verildi. Törenin ardından Orgeneral Akar, operasyonlar hakkında brifing aldı.  Akar'ın bölgede olduğu saatlerde Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda önceliğin güvenlik güçleri ve sivil halkın can güvenliğinin sağlanması olduğu belirtilerek, operasyonların, emniyet güçlerinin gayretiyle kamu güvenliği tesis edilinceye kadar azim ve kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.