Gündem Haber Girişi : 07 Mayıs 2014 01:34

Erzurum'a 5 yıldızlı müjde...

Erzurum'a 5 yıldızlı müjde...
Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Erzurum'da yaptırmayı planladıkları beş yıldızlı otel için yer tahsininin tamamlandığını belirtti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Erzurum'da yaptırmayı planladıkları beş yıldızlı otel için yer tahsininin tamamlandığını belirterek, "Ben bu görevdeyken Erzurum'a bunu kazandırmak istiyorum. İnşallah yeni yatırım programımıza alacağız"dedi
Atatürk Üniversitesi'de öğrencilerle söyleşi yapmak üzere Erzurum'a gelen Barolar Birliği Başkanı Metin Metin Feyzioğlu, Erzurum'a yapmayı planladıkları 5 yıldızlı otel için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Bilkent Kampüsü'nün karşı tarafından 20z dönümlük bir arazinin tahsisinin yapıldığını belirten Feyzioğlu, "Görevde bulunduğum süre içerisinde Erzurum'a bu yatırımı kazandırmak istiyorum"dedi.

ERZURUM EKONOMİSİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ

Feyzioğlu, otel için yap-işlet-devret modelini de düşünebileceklerini de ifade ederek, "Erzurum'u çok önemsiyoruz. Bölgenin lideri olan bu ilimize önemli bir yatırımı kazandırmak için çalışıyoruz. Stajyer avukat sayısı artıyor. Ankara'dan İstanbul'dan avukatları buraya gönderip, hem eğitim almalarını hem de tatil yapmalarını sağlayabiliriz. Şehir ekonomisine de önemli katkı sağlamış oluruz"diye konuştu. Feyzioğlu ayrıca, yeni dönem yatırım planlarını yapmadıklarını ve inşallah bu projeyi yatırım planı içine alacaklarını da söyledi.

Kaynak: Palandöken Gazetesi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.