Gündem Haber Girişi : 07 Mayıs 2014 01:01

Turkcell'den ESOB'a hayırlı olsun ziyareti...

Turkcell'den ESOB'a hayırlı olsun ziyareti...
Turkcell Kurumsal Hizmetler, Turkcell Superonline ve Turkcell Arketek İletişim Merkezi'nden yetkililer ESOB Başkanı Rasim Fırat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Turkcell Superonline Türkiye Satış Müdürü Murat Karagenç, Turkcell Kurumsal Hizmetler Kuzey Türkiye Satış Müdürü Ahmet Uzunar ve ARKETEK AY-TİM Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Ay, geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Rasim Fırat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Erzurum'u ve ESOB'un çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Turkcell Superonline Türkiye Satış Müdürü Murat Karagenç,  Rasim Fırat ve yönetiminin geçtiğimiz dönemlerde de önemli projelere imza attığını belirtti.
Turkcell Kurumsal Hizmetler Kuzey Türkiye Satış Müdürü Ahmet Uzuner ise, ESOB'un esnafın çalışma şartlarını kolaylaştırmak için elinden geleni yaptığını söyledi. Uzuner, yeniden başkanlığa seçilen Fırat ve yönetimini kutladı.
ARKETEK AY-TİM Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Ay ise Rasim Fırat'ı kutlayarak, "Biz Erzurum'da yaşıyoruz ve Rasim Fırat'ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başkan Fırat yıllarca Erzurum için esnaf için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Yeni dönemde de kendisinden başarılı çalışmalarının devamını bekliyoruz. Kendisini tekrar başkanlığa seçildiği için kutluyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Rasim Fırat ise Turkcell'in Erzurum'a yaptığı yatırımlardan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Gerek çağrı merkezi gerekse iletişim merkezleri Erzurum için çok önemliydi. Bugün çağrı merkezinde binlerce gencimiz istihdam ediliyor. İletişim merkezlerinde ise yine istihdama önemli katkılar sağlanıyor. Turkcell'in yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Erzurumlular olarak minnettarız. Yeni yatırımlarında müjdesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.