Gündem Haber Girişi : 05 Ağustos 2014 10:49

Erdoğan'dan forslu reklam filmi...

Erdoğan'dan forslu reklam filmi...
Cumhurbaşkanlığı seçim yarışında reklam filmleri sahaya sürülmeye başladı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın filmi yayınlandı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Birinci turu 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adayların reklam filimleri dönmeye başladı. AK Parti Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni reklam filmi'Milletin adamı' sloganıyla yayınlanıyor.
AK Parti Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi TV reklamkampanyasının birinci aşaması "Milletin Adamı" filmleriyle başladı.
4 farklı versiyonu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim filminde "Dünya Lideri Erdoğan, TürkiyeSevdalısı Erdoğan, Vicdanlı ve Şefkatli Erdoğan, Özgürlükçü ve Demokrat Erdoğan" temaları işlendi.

CUMHURBAŞKANLIĞI FORSUYLA REKLAM

Recep Tayyip Erdoğan'ın en çok ilgi çekecek reklam filmi Cumhurbaşkanlığı forsu konseptiyle hazırlanan olacak. Filmin ana teması milletin ilk defa Cumhurbaşkanını seçmesi üzerinden kurgulandı.
Erdoğan'ın reklam filminde Cumhurbaşkanlığı forsu, halkın temsiliyle özdeşleştirildi. 
Forsta bulunan yıldızlar ve güneş Türkiye'nin her bölgesindeki insanlar tarafından taşınarak fors yeniden oluşturuldu ve Cumhurbaşkanlığı makamının sahibinin artık millet olduğu gösterildi.

ERDOĞAN'DAN FORSLU FİNAL

Film son sahnesinde Erdoğan, milletle bir araya gelerek forstaki güneşi teslim aldı, güneşiforstaki yerine kendi elleriyle yerleştirdi. 
Erdoğan ayrıca, filmde Sezai Karakoç'un "Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine" şiirinin bir bölümünü seslendirdi.

BÜTÜN KANALLARDA AYNI ANDA

Film "Road Block" olarak yayına girdi. Reklam verilen tüm kanallarda 3 dakikalık versiyon 4 Ağustos 21.00'da yayına verildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.