Gündem Haber Girişi : 22 Mayıs 2014 01:36

Doğu'nun şifa merkezi: Günde Bin'e yakın hasta Buhara'yı tercih ediyor...

Doğu'nun şifa merkezi: Günde Bin'e yakın hasta Buhara'yı tercih ediyor...
Buhara Hastanesi, birbiri ardına yaptığı yatırımlarla dünya standartlarında sağlık hizmetlerini Erzurum'a getiriyor.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Hastane olarak hizmet vermeye başlayan Buhara, birbiri ardına yaptığı yatırımlarla dünya standartlarında sağlık hizmetlerini Erzurum'a getiriyor. Günde yaklaşık bin kişinin tedavi olduğu hastane hijyen ve temizlik hizmetlerinde de adından söz ettiriyor.
Uzman kadrosu, modern teknolojisi ve teknik alt yapısıyla  Erzurum'un yanı sıra Doğu  Anadolu Bölgesi'ndeki çevre illere de hizmet veren Buhara Hastanesi, birçok alanda hizmet sunarak Erzurumluların sağlık ihtiyaçlarına yanıt veriyor.
Buhara Hastanesi'nde Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak-Burun-Boğaz, Dahiliye, Genel Cerrahi, Üroloji, Nöroloji, Ortopedi, Cildiye, Ultrason, Yeni Doğan, Fizik Tedavi, Laboratuar ve Radyoloji branşlarında 10 tam zamanlı ve ayrı zamanlı hekimleri ile kesintisiz 24 saat hizmet veriyor. Hastalarına bu imkanları tanıyan Buhara Hastanesi  klinik ve tıbbi cihazlarla da Erzurum'un yanı sıra Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki tüm hastalara ayrıcalıklı tedavi imkanı sağlıyor.
Günde yaklaşık Bin'e yakın hastanın tedavi için başvurduğu Özel Buhara Hastanesi'nde temizlik hizmetleri de dikkat çekiyor. Özel ekiplerle her dakika temizliğin yapıldığı hastane de hasta odaları da 5 yıldızlı otel odalarını aratmayacak konfora sahip.
Fotoğraflar: Cem BAKIRCI...



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.