Asayiş Haber Girişi : 26 Temmuz 2013 02:01

Çocukların kavgasına büyükler karıştı: 2 ölü, 1 yaralı...

Çocukların kavgasına büyükler karıştı: 2 ölü, 1 yaralı...
Hınıs ilçesine bağlı Bellitaş Köyü'nde iki akraba aile arasında çıkan kavgada kan aktı. Silahlı çatışmaya dönen kavgada iki kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.
Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Bellitaş Köyü'nde iki akraba aile arasında çıkan kavgada kan aktı. Silahlı çatışmaya dönen kavgada iki kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı. 

Bellitaş köyünde yaşayan iki akraba ailenin çocukları arasında dün sabah saatlerinde kavga çıktı. Çocuklar arasında başlayan kavga kısa sürede her iki ailenin büyüklerine de yansıdı. Ailelerin büyüklerinin kavgasında bir anda silahlar çekildi. Kavganın silahlı çatışmaya dönmesi üzerine Şerif K., Veis Demirpolat (40), Murat Demirpolat (17)  ve Nuri Demirpolat'a kurşun yağdırdı. 

Ağır yaralanan 3 kişi, Hınıs Devlet Hastanesine kaldırılırken, Veis ile Murat Demirpolat, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. Ağır yaralı olan Nuri Demirpolat da Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde ameliyat edilen Demirpolat'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili olarak Şerif K, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaşamını yitiren 2 kişinin cesedi otopsi için Erzurum'a getirildi. Öte yandan iki kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaydan bir gün önce her iki aileninin de birlikte iftar yemeği yedikleri öne sürüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.