Gündem Haber Girişi : 27 Mayıs 2014 19:53

Bin 462 kursiyerden 'alınteri göznuru' sergisi...

Bin 462 kursiyerden 'alınteri göznuru' sergisi...
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde öğrenim gören bin 462 kursiyerin hazırladığı "Alınteri Göznuru" ürünler sergilendi?
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Palandöken Belediyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan "Alınteri Göznuru" sergisi açıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Erzurum Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hulusi Bumin, Erzurum Müftüsü Hasan Çınar, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Erol Şimşek,İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, kurs hocaları, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

İHTİYACA GÖRE HER ALANDA KURS VERİYORUZ

Sergi açılışında bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, geçen yıl hizmete açtığımız Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezimizde eğitim adına hayatın her alanında meslek eğitimleri ile vasıflı eleman yetiştirip işsiz gençlerimize iş imkanı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Okuma- yazma, gitar, bağlama, keman, resim,halk oyunları, spor branşları, arapça, ingilizce, bilgisayar, fotoğrafcılık,çocuk kreşi, bayanlara yönelik cenaze yıkama,dikiş nakış gibi hayatın her alanında faaliyet gösteren Kültür Merkezini Palandöken'e sunmaktan büyük mutluluk yaşıyoruz. Siz değerli katılımcılara, kurs öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımı sunar kurs öğretmenlerimizi, kursiyerlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim' dedi.

İKİNCİ KÜLTÜR MERKEZİMİZİ YILDIZKETTE YAPIYORUZ

Bulutlar, bir kültür merkezi de ilçenin batı tarafı olan Yıldızkent'te yapacaklarını müjdeledi. Başkan Bulutlar," İlçemizi doğu kısmı olan Yunusemre Mahallemize yaptığımız bu Kültür Merkezi ve Spor Komleksini ne kadar doğru yere yaptığımızı bugün daha iyi anlıyorum. Merkezimize de bugün itibariyle bin 462 kursiyerimiz eğitim alırken bine yakın lisanslı sporcumuz da spor yapma imkanı buluyor. İlçemizin batı kısmı olan Yıldızkentte de ikinci bir Kültür Merkezimizi yaparak hem hizmetimizi adil bir şekil de ilçemize yaymış olacağız hem de bölgemiz deki eksiğimizi gidermiş olacağız. Yapmayı planladığımız Kültür Merkezimizin yeri hazır şu anda eksiksiz bir merkez oluşturmak için ince eleyip sık dokuyoruz proje üzerin de çalışıyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Beldiye Başkanı Mehmet Sekmen de sergiyi düzenleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Sertifika almaya hak kazanan yaklaşık 800 kursiyerin sertifikaları ise Perşembe günü yapılacak olan ikinci bir törenle verilecek.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.