Gündem Haber Girişi : 27 Mayıs 2014 16:09

Başbakan Erdoğan'dan BDP'ye: Gidip alıp geleceksiniz

Başbakan Erdoğan'dan BDP'ye: Gidip alıp geleceksiniz
Partisinin grup toplantısında BDP'ye çağrıda bulunan Erdoğan "Bu annelerin yavrularını gidip alın bakalım. Adreslerini gayet iyi biliyorsunuz" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Partisinin haftalık grup toplantısında partililere seslenen Başbakan Erdoğan, Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülünü kazanan Nuri Bilge Ceylan'ı kutlayarak konuşmasına başladı.

PARTİ GRUBUNDAN BDP'YE SESLENDİ

Konuşmasında  muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Başbakan Erdoğan, çocukları PKK tarafından kaçırılan annelerin eylemine de değindi. Bunun için BDP'ye çağrıda bulunan Erdoğan "AK Parti grubundan önemli bir mesaj daha veriyorum. Buradan BDP'ye yeni adıyla HDP'ye çağrı yapıyorum. Ey BDP siz nerdesiniz. Zaman zaman gidip alıp geliyorsunuz ya. Bu annelerin yavrularını da alıp gelin bakalım. Bunların da adreslerini gayet iyi biliyorsunuz. Alıp geleceksiniz. Alıp gelmediğiniz takdirde bizim de B planımız C planımız devreye girer. Bunu da çok açık söylüyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.