Politika Haber Girişi : 03 Şubat 2014 16:02

Başbakan Erdoğan: O paralel yapı firmasının anketidir...

Başbakan Erdoğan: O paralel yapı firmasının anketidir...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ziyareti öncesinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Başbakan Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesinde yaptığı açıklamasından satır başlıkları;
"Bu ziyaretim ülkelerimiz arasındaki, ikili ilişkilerin siyasi, askeri, insani, sosyal çok yönlü olarak kapsamlı ilişkilerin her alanda ileri götürülmesine yönelik büyük bir önem arz ediyor.
Bizler Türk toplumunun Almanya'daki toplumsal hayata katılmasını arzu ediyoruz. Memnuniyetle ifade etmek isterim Almanya'daki Türk toplumunun yaşadığı ülkeye entegrasyonda herhangi bir sıkıntısı yoktur.
Türk toplumunun sorunlarını gündeme getireceğim. -İki ülke arasındaki ekonomik istikrar kaybolmadı. 2013 Ocak Kasım'da ülkelerimiz arasındaki ticaret hacmi 34 milyar dolar.
Geçtiğimiz Aralık'ta geri kabul anlaşmasını imzaladık. Vize muafiyeti meselesini de Alman dostlarımızın desteğiyle aşmayı planlıyoruz. Ayrıca dış politikada aktif olan Alman Dış Politika Cemiyeti'nde bir konferansım olacak. "

MASASINDAKİ ANKETİ OKUDU

Habertürk'ten Umut Tütüncü'nün Zaman gazetesinde bugün yayınlanan anketteki AK Parti'nin oy oranının 36,4 olduğunu ifade etmesi üzerine konuşan Başbakan Erdoğan, masasındaki rakamları okudu.

Ak Parti: 47.7
CHP: 28.5
MHP: 14.4 
BDP: 5.9

Rakamları okumasının ardından da "O paralel yapı firmasının anketidir" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.