Gündem Haber Girişi : 03 Şubat 2014 15:30

Lokantacılar Odası Başkanı Pınar: Alnımız ak, yaptıklarımız ortada...

Lokantacılar Odası Başkanı Pınar: Alnımız ak, yaptıklarımız ortada...
Erzurum Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Pınar, 19 Şubat'ta yapılacak seçim öncesi kendisi ve oda faaliyetleri hakkında ortaya atılan iddia ve dedikodulara sert tepki gösterdi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Pınar, 19 Şubat'ta yapılacak seçim öncesi kendisi ve oda faaliyetleri hakkında ortaya atılan iddia ve dedikodulara sert tepki gösterdi. "Alnımız ak, yaptıklarımız ortada" diyen Başkan Pınar, seçimlere aday olan mevcut Başkan vekili Latif Yıldız'ı "Birilerinin kuklası olma" diyerek uyardı.
Erzurum'daki 41 meslek örgütünde seçimler devam ederken, Lokantacılar Odası üyeleri de 19 Şubat'ta sandık başına gidecek. Seçimlerde bir kez daha aday olacağını açıklayan mevcut Başkan Zeki Pınar, son günlerde bazı gazete ve internet sitelerinde kendisi ve oda çalışmaları hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.
Kendisi gibi seçimlere aday olan mevcut Başkanvekili Latif Yıldız'ın 'Odayı kendi çıkarları için kullandı' iddialarının 'iftira' niteliği taşıdığını belirten Başkan Pınar, "Her seçim öncesi bu gibi tartışmalar normaldir ancak 'muhalefet yapacağım' diyerek ortaya çıkıp, karalama kampanyaları başlatmak, iftira atmak insanlığa sığmaz. Halen Odamızın Başkanvekilliği yürüten Latif Bey, söylediklerine kendisini bile inanmıyordur. Çünkü başta korsan işyerlerine karşı gösterdiğimiz mücadele olmak üzere birçok başlıkta yaptığımız çalışmalarda kendisi de görev aldı. Kendi işyerimde toplu yemekler verdiğim iddiasını da 'tam bir basitlik' olarak değerlendiriyorum. 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla hareket eden, yönetimimizden istifa etmeden bize rakip olan Latif Bey'in bu etik olmayan davranışı karşısında kendisinden zaten başka bir şey bekleyemezdik" diye konuştu.
Öte yandan 305 üyesi bulunan Oda'nın en önemli sorunlarından biri olan Ticaret Borsası'na aidat ödeme konusunda girişimlerde bulunduklarını da anımsatan Başkan Pınar, ücretin düşürülmesi konusunda görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adım soyadım 03 Şubat 2014 23:41

    Yorumunuz

  • Adsoyad 03 Şubat 2014 21:28

    Ne iftirası, 13 yıldır lokantacılar odasının başkanısın, Allah rızası için kaç defa esnafın adına Valiye, bir belediyeye veya her hangi bir kuruma gittin. Yaptıklarım ortada diyorsunuz, bir örnek verebilirmisin, Ancak yapmadıklarını yapadıklarını tüm esnaf biliyor. Sayende her köşe bşında kayıt dışı bir kebapcı, dönerci türedi. Latir bey doğru söylüyor, birlik binasında nöbet tutup av bekliyorsun. Birilerinin talimatı olmadan evine gitmiyorsun. Sayın başkan senin üzerinde çamur izi kalmaz merak etme.