Politika Haber Girişi : 05 Nisan 2016 22:41

Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu adam olmadığı gösterdi

Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu adam olmadığı gösterdi
Başbakan Davutoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'yla ilgili sözlerine ilişkin açıklama yaparak "Kılıçdaroğlu 'Bana adam gibi cevap versin' demişti. Adam olana adam gibi cevap verilir. Adam olmadığını, insan olmadığını göst
EKSİ25HABER / ERZURUM - Başbakan Davutoğlu Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.Davutoğlu, Finlandiya ziyareti öncesinde açıklamalarda bulundu.
Davutoğlu'nun açıklamasından satır başları:
- Finlandiye ile ikili ilişkilerimizi geliştirmeye kararlıyız. Finlandiya dost bir ülkemizdir.
- Siyasi hayatın esası nezakettir, edeptir. Kılıçdaroğlu bugün iki hata yaptı. Birincisi, bakanımıza herhangi bir insanın ağzına yakışmayacak sözler sarfetmiş olmasıdır. İkincisi, ısrar edip ikinci bir açıklama yapması da daha büyük hatadır. Kendi hatasını fark edecek bir akla sahip olduğu ortaya çıkabilirdi ama bunu yapmayarak akılsızlık yaptı. İlk açıklamasıyla edepsizlik, ikincisiyle akılsızlık yaptı.
- Kılıçdaroğlu bugün "Bana adam gibi cevap versin" demişti. Adam olana adam gibi cevap verilir. Adam olmadığını, insan olmadığını göstermiştir. Umarım çıkar dürüstçe özür diler. Özür dilemezse millet vicdanında mahkum olur.
- İlkesel olarak tutuksuz yargılamadan yanayım.
- Vicdan sahibi kimse terör saldırısı düzenlemeyi düşünmez.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.