Gündem Haber Girişi : 13 Temmuz 2013 02:38

Bagajda kadayıf dolması! Tanesi 1 lira...

Bagajda kadayıf dolması! Tanesi 1 lira...
Ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmezi olan kadayıf dolması öylesine yoğun bir ilgi görüyor ki, talebi karşılamak için girişimci ruha sahip esnaflar da farklı yöntemlerle satış gerçekleştiriyor.
Ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmezi olan kadayıf dolması bu ramazanda da büyük ilgi görüyor.  Erzurum'da çok sayıda kadayıf dolması imalatçısı bulunmasına rağmen yoğun talebi fırsat bilen girişimci ruha sahip esnaflar da farklı yöntemlerle kadayıf dolmasınının satışını gerçekleştiriyor.

Evinde kadayıf dolmasını hazırlayıp, özel aracının bagajında cadde cadde, sokak sokak dolaşan uyanık esnaf da talebi karşılamakta güçlük çektiğini söylüyor.

Tanesini bir liradan sattığı kadayıf dolmalarının kapış kapış edildiğini ifade eden uyanık satıcı, "Genellikle Gürcükapı merkezinde satış yapıyorum. Zaman zaman da şehrin değişik semtlerini sokak sokak geziyorum. Satışlar umduğumdan da iyi gidiyor. Özellikle kadayıfın ev imalatı olması daha da çok ilgi çekiyor" diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.