Gündem Haber Girişi : 26 Ocak 2014 01:02

Aziziye'de rakipler buluştu...

Aziziye'de rakipler buluştu...
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu'nu ziyaret etti.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Seçimin en heyecanlı ve çekişmeli geçeceği ilçelerin başında gelen Aziziye'de sürpriz buluşma. Dün Ilıca'da esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu'nu ziyaret etti.
Resuloğlu'nun seçim irtibat bürosunda gerçekleştirilen görüşmede Orhan, dostça bir seçim dönemi geçmesini temenni ettiğini belirterek, "Adaylığımız tevdi edildiği günden buyana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum"dedi.
MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu ise, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aziziye'yi hakettiği yere getirmek için çalışıyoruz. İlçemiz hizmetlerin en iyisini hakediyor. Bunun için elimizden gelinin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz"diye konuştu. 
Daha sonra Orhan ve Resuloğlu birbirlerine başarılar dileyerek seçim çalışmalarına devam ettiler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • urfani celim 27 Ocak 2014 01:37

    Akp bir ithal daha getirmis .hayirli olsun