Politika Haber Girişi : 25 Ocak 2014 22:55

Erzurumlular'ı şoke eden hata: Milletvekili Yılmaz'ı Çiğli belediye başkan adayı olarak gösterdiler...

Erzurumlular'ı şoke eden hata: Milletvekili Yılmaz'ı Çiğli belediye başkan adayı olarak gösterdiler...
Bazı haber siteleri AK Parti İzmir'in Çiğli ilçe belediye başkan adayı olarak Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz'ı gösterdi...
Levent AKPINAR'ın özel haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti, İzmir'in Çiğli ilçesi il başkanı Adnan Yılmaz'ı belediye başkan adayı olarak gösterdi. Bazı haber sitelerinde Adnan Yılmaz'ın isminin üzerine tıklayan vatandaşlar, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz'ın fotoğrafı ve özgeçmişiyle karşılaşınca büyük şok yaşadı.
Bugün AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım tarafından açıklanan İzmir ilçe belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı. Çiğli ilçesi belediye başkan adayı olarak ta AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz gösterildi. Ancak bazı haber sitelerinde Adnan Yılmaz'ın öz geçmişini okumak için isminin üzerine tıklayan vatandaşlar, karşılarında AK Parti Erzurum milletvekili Adnan Yılmaz'ın fotoğrafını ve özgeçmişini bulunca şaşkınlıklarını gizleyemedi. 
Haberin ardından Eksi25haber'e açıklamalarda bulunan Milletvekili Adnan Yılmaz, "Şu anda Erzurum'dayım... Çiğli belediye başkan adayı olarak gösterildiğim haberleri bir çok arkadaşım okumuş... Çok sayıda hayırlı olsun telefonu aldım... Bende gülerek okudum. Bu tür hatalar olabilir. Erzurum'dayım ve seçim çalışmalarına aralıksız katılıyorum. Erzurum'a hizmet için gece gündüz çalışmalarımız sürüyor. Tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum"dedi.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.