Gündem Haber Girişi : 17 Şubat 2014 12:10

Altay: Korsan taşımacılığa son vereceğiz...

Altay: Korsan taşımacılığa son vereceğiz...
Türkiye Şoförler Odası Erzurum Şubesi Başkanlığına seçilen Naci Altay, "şoför esnafının kanayan yaralarına parmak basacağız" diyerek Erzurum'da şoför esnafının en büyük sıkıntısı olan Korsan taşımacılığa son vermek için kolları sıvadığını belirtti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Şoförler Odası Erzurum Şubesi Başkanlığına seçilen Naci Altay, "şoför esnafının kanayan yaralarına parmak basacağız" diyerek Erzurum'da şoför esnafının en büyük sıkıntısı olan Korsan taşımacılığa son vermek için kolları sıvadığını belirtti. 
Erzurum Merkez'de yüzlerce kişinin ekmeğiyle oynayan korsan taşımacılığın artık önüne geçilemez bir hal aldığını vurgulayan Naci Altay, "Şehrimizdeki muhtelif noktalarda korsan diye adlandırdığımız taşımacılık hizmeti veren, özellikle civar il ve ilçelerden şehrimize hasta ve hasta yakını taşımacılığı yapanlara karşı ilk hamleyi başlatmış bulunuyoruz. Özellikle Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ve Köşk Camii önünde belirgin olarak korsan taşımacılık yapanların önüne geçmek için gerekli müdahalelerin yapımına Erzurum Şoförler Odası olarak başlattığımızı belirtmek isterim. Bugüne kadar sessiz kalan şoför esnafının sesi olmak için elimizi taşın altına koymanın zamanı gelmiştir ve geçmektedir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ve Trafik Şube Müdürlüğüyle ortaklaşa gerçekleştireceğimiz "Korsan Taşımacılığa Hayır" projemizin ilk ayağı bugün itibariyle başlatılmıştır." dedi.
Türkiye Şoförler Odası Erzurum Şubesi Başkanı Naci Altay, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Artık civar il ve ilçelerden şehrimize korsan taşımacılık yapanların önünü keseceğiz. Şehrimizdeki şehirlerarası otobüs terminali ve semt garajlarının haricinde hiç bir noktadan toplu taşımacılık yapılamayacak. Yine güzergahlarının dışına çıkan taşımacılık hizmeti veren firmalarda gerekli cezaya çarptırılacak. Şoför esnafının yüzünü güldürmek için gece gündüz demeden korsan taşımacılığın tamamen ortadan kaldırılması için Erzurum Şoförler Odası olarak takipçisi olacağım."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.