Gündem Haber Girişi : 17 Şubat 2014 00:19

Sağlık eski Bakanı Akdağ'dan cemaate Erzurum uyarısı: İtibarınızı sıfırlamayın!

Sağlık eski Bakanı Akdağ'dan cemaate Erzurum uyarısı: İtibarınızı sıfırlamayın!
"Birilerinin ev ev dolaşıp, AK Parti'ye oy vermeyin diye çalışmaya başladığını duydum. Böyle bir yanlış yapıp da itibarlarını sıfıra indirmesinler. Yazık olur.."
Levent AKPINAR'ın Özel Haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof Dr. Recep Akdağ, seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Erzurum'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.  İsim vermeden Fetullah Gülen Cemaati mensuplarını uyardı.  Akdağ, " Birilerinin ev ev dolaşıp, AK Parti'ye oy vermeyin diye çalışmaya başladığını duydum.  Böyle bir yanlış yapıp ta itibarlarını bu şekilde sıfıra indirmesinler. Yazık  olur yani bir hizmet için yola çıkmış olan diğer arkadaşlarına yazık etmiş olurlar" dedi.
Bu seçimin yerel seçimden daha fazlasını ifade etmeye başladığını da vurgulayan Akdağ, "Enteresandır bizim AK Parti olarak; bu seçim,  yerel seçimlerden daha fazla bir şey ifade etsin gibi bir arzumuz yoktu. Ama Türkiye'deki konjektör, Aralık ayında başlatılan bir takım faaliyetlerle meseleyi bu noktaya getirdi. Ben Erzurumlunun ferasetinin burada bir kere daha devreye gireceğini ve AK Parti'nin arkasında büyük bir güçle hemşerilerimizin duracağına inanıyorum" diye konuştu.
Kaynak: Palandöken Gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adem 18 Şubat 2014 15:34

    eski bakanimizi destekliyoruz lutfen oyuna gelmeyin