Gündem Haber Girişi : 26 Mayıs 2014 00:04

ZP GROSS Erzurum'da açıldı...

ZP GROSS Erzurum'da açıldı...
Doğu Anadolu Bölgesinin ilk gross marketi ZP GROSS Erzurum'da açıldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Doğu Anadolu Bölgesinin ilk gross marketi ZP GROSS Erzurum'da açıldı. Sanayi Araç Muayene İstasyonu karşısında açılışı yapılan ZP GROSS'a Erzurum halkı büyük ilgi gösterdi.Davetliler açılışın hemen ardından alışveriş yapmanın keyfini yaşadı.
Yaklaşık beşbin çeşit ürünle ve güleryüzlü personeliyle müşterilerini karşılayan ZP GROSS'un açılışına Es-Seyyid Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hamidettin Ateş ve çok sayıda davetli katıldı. 
ZP GROSS yönetim kurulu üyesi Hulusi Gözütok  hem esnafın hem de vatandaşların toplu olarak alışveriş yapma imkanını bulacakları ZP GROSS Market'in açılışını büyük bir çoşkuyla gerçekleştirdiklerini belirterek, " Türkiye'nin en seçkin markalarını birçok ilde geniş pazarlama kadromuzla dağıtımını gerçekleştirmekteyiz. Bu tecrübemizle birlikte gördük ki küçük ve orta büyüklükteki esnafımız yüklü mal alamadığı için yüksek fiyatlarla ürün temin etmek zorunda kalıyor ve bu nedenle de büyük marketler karşısında rekabet edemiyordu. Böyle olunca da her geçen gün birçok esnafımız kepenk kapatmak zorunda kalıyordu. İşte bu noktada birçok ürünü direkt fabrikadan alan firmamız hem esnafımıza ve hem de evinin alışverişini toplu olarak yapıp aile bütçesini rahatlatmak isteyen halkımıza bütün ürünleri sürekli ucuza alabileceği bir konseptle, ZP GROSS' Erzurum'da açmaya karar verdik.
Avrupa ve Amerika' ki ülkelerde olduğu gibi başta büyükşehirlerde olmak üzere ülkemizde de hızla artan gross market kültürünü Erzurum'da halkın hizmetine sunmanın heyecanını yaşadıklarını da ifade eden Gözütok, "Başta Erzurum olmak üzere Doğu Anadolu'nun birçok illerinden ve ilçelerinden gelerek bizleri kutlayan , açılışımızı  onurlandıran  müşterilerimizdeki o heyecanı ve mutluluğu görünce  ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi daha da  iyi anladık. Alışveriş yapan müşterilerimizin yüzündeki memnuniyet ifadesi bizim en büyük kazancımızdır. Bizim prensibimiz çok kazanmak değil , az kazanıp çok satmaktır. Tekrardan marketimize büyük teveccüh gösteren çok kıymetli Erzurum'lu kardeşlerimize teşekkür ederiz. Erzurum'lu kardeşlerimizi  kazançlı ve keyifli bir alışverişe davet ediyoruz"diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.