Kültür Sanat Haber Girişi : 19 Temmuz 2013 02:53

YZE Medya fark yarattı...

YZE Medya fark yarattı...
Gazeteci-Yazar Yusuf Ziya Erarslan'ın sahibi olduğu YZE Medya Ajans, başkent Ankara'nın 'en büyük medya ajansı' olmayı başardı.
Gazetecilik mesleğinde 22 yılı geride bırakan Erarslan, 2007 yılında Ankara İHA'dan ayrılınca serbest gazeteciliğin yanı sıra medya ajansı sektörüne de adım attı. 6 yıl içerisinde önemli bir başarı yakalayan Erarslan, hazırladığı gazete ve dergilerle Ankara'nın en büyük medya ajansı ünvanını elde etti.

Profesyonel gazeteciler ve foto muhabirlerin görev yaptığı YZE MEDYA Ajans, resmi-özel kurum ve kuruluşlara, sendika, dernek, vakıf ve birliklere ´anahtar teslim´ gazete ve dergi hazırlıyor.

NEDEN YZE MEDYA..

YZE Medya, 2007 yılında Gazeteci-Yazar Yusuf Ziya ERARSLAN tarafından Ankara'da kuruldu.

Ajans hazırladığı Gazete-Dergi ve kurumlara verdiği Basın Danışmanlığı Hizmetleri ile Ankara´nın en önemli ´medya´ ajanslarından biri haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

YZE Medya Ajans´ı diğer reklam ajanslarından ayıran en belirgin fark; Ajans Başkanı Yusuf Ziya ERARSLAN ve ekibinin gazeteci olması, medya sektörünün içinden gelmeleri ve çalışmalarına halen daha faal olarak medya sektöründe devam etmeleridir.

Bu nedenledir ki, kurumsal yayın çıkarmak isteyen kamu kurumu ve özel kurumlar (şirketler) ile sivil toplum kuruluşlarının (sendika-dernek-vakıf-birlik-okul vb..) YZE Medya Ajans´ı tercih etmelerinin nedenlerinden başında mutfaktaki ekibin mesleki donanıma sahip gazetecilerden oluşmasıdır.

Kalite, zamanında iş teslimi, ciddiyet ve disiplin diğer tercih nedenleri olarak sayılabilir.

YZE Medya bugün, bir çok önemli kurum ve kuruluşun süreli yani düzenli olarak yayınlanan gazete ve dergilerini hazırlamaktadır. Ajansımız bu yayınların sadece tasarım ve baskısını yapmakla kalmayıp, bu yayınlara Özel Haber-Özel Röportaj ve Fotoğraf desteği de vermektedir.

YZE Medya, Ankara´da 2, Van´da 2 ve Irak´ın Erbil kentinde 1 olmak üzere 5 hastanesi bulunan Lokman Hekim Hastaneleri, Özel Hastaneler Platformu Derneğibaşta olmak üzere bir çok küçük-orta ve büyük ölçekli kurum ve kuruluşa Basın Danışmanlığı (Medya İletişim Danışmanlığı) hizmeti vermektedir.

Hizmet verdiğimiz kurum kuruluşların etkinliklerini takip edip haber yapmakta ve bu haberlerin basına iletilmesi ile yayınlanmasını sağlamaktayız.
YZE Medya Ajans ayrıca TV-Gazete-Dergi reklamlarını hazırlanmakta (Tasarım-Çekim-Seslendirme-Montaj), Medya Satınalma hizmetini yani yayınlanması için medya kuruluşları ile teması sağlamaktadır.

YZE Medya Ajans, ulusal tüm gazete ve televizyonların ´yetkili´ ajansıdır. Basın İlan Kurumu ve Ankara Ticaret Odası üyesidir.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.