Gündem Haber Girişi : 28 Ekim 2014 02:32

Yunus Şahin için şoke eden ifadeler: İstenilen performanstan uzak...

Yunus Şahin için şoke eden ifadeler: İstenilen performanstan uzak...
AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Yakutiye İlçe Başkanlığı için Recep Aydın'ın aday gösterileceğiifade edildi. Açıklamada mevcut başkan Yunus Şahin için ise şoke eden ifadeler kullanıldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - İlçe ve İl Başkanlığı için olağan kongre sürecine giren AK Parti'de, Yakutiye İlçe Başkan Adayı belirlendi. Genel Merkez'de yapılan görüşmeler neticesinde Recep Aydın, Yakutiye İlçe Başkan adayı oldu. Yunus Şahin'in yeniden aday olmadığı ilçe başkanlığı için talip olan Eser Türker, Akif Hoş ve Recep Aydın Pazartesi günü Ankara'ya çağrıldı.
Recep Aydın'ın Yakutiye İlçe Belediye Başkan adayı olarak belirlendiği haberi AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yeşilkent tarafından bir basın bülteniyle duyuruldu. Basın bürolarına geçilen basın bülteninde mevcut Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin için de şoke eden ifadeler kullanıldı. Açıklamada "Son döneminde istenilen performanstan uzak bir yönetim sergileyen ve teşkilatı bir arada tutmakta zorluk yaşayan Yunus Şahin isminin yerine, partinin kuruluşundan itibaren siyasi hareketin içerisinde bulunan ve çeşitli kademelerinde aktif görev alan tecrübeli biri olan Recep Aydın ismi belirlendi" ifadelerine yer verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.