Politika Haber Girişi : 23 Şubat 2024 16:05

Yeniden Refah Partisi'nin görevden el çektirilen İl Başkanı Adnan Bozan, suskunluğunu bozdu.

Yeniden Refah Partisi'nin görevden el çektirilen İl Başkanı Adnan Bozan, suskunluğunu bozdu.
Seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren, Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Çiğdemli, Ocak, Atlıkonak, mahallelerini ziyaret etti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - 31 Martta yapılacak seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren, Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar. Çiğdemli, Ocak, Atlıkonak mahallelerini ziyaret ederek seçmenle buluştu. 

 

 

Seçilmesi halinde " 1 nisan sabahında hemşerilerimiz farklı bir sabaha uyanacak" diyen Akpunar, " Kısa sürede ilçemizin bütün sorunlarını çözeceğiz. Tek tek her bir mahallemizin neye ihtiyacı var biliyoruz. Biz dün bu çalışmaları yapmaya başlamadık. Yıllardır seçim bölgemizde ekiplerimizle çalışıyoruz. Vatandaşlarımız bunu görüyor. Biz seçimden seçime kendilerini hatırlayanlardan değiliz. Dün de buradaydık, bu günde buradayız, yarında yine burada olacağız. Mutlu günlerinde, kederli günlerinde hep onlarla birlikteydik, bundan sonra da öyle olacak." dedi. 

 

 

 

Aziziye'yi Türkiye'nin ikinci yüzyılına Yeniden Refah Partisi kadrolarının taşıyacağını iddia eden Akpunar, " 94 ruhuyla, ahlaklı belediyecilik anlayışıyla geliyoruz. Adalet ve şeffaflık temel ilkemiz. geliştirdiğimiz projelerimizle ilçede istihdama ciddi katkılar sağlayacağız. Göçü engelleyeceğiz. Gençlerimiz, Kadınlarımız, yaşlılarımız çocuklarımız, temiz, mutlu, huzurlu, bir Aziziye'de yaşayacaklar. Mutlu yarınlar bizi bekliyor." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.