Gündem Haber Girişi : 26 Temmuz 2021 16:28

Yabancı göçmenler biran önce gönderilmeli...

Yabancı göçmenler biran önce gönderilmeli...
Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu. Eş, açıklamasında “Son günlerde toplumun sinir uçlarına dokunan hadiseler cereyan etmekte. Geçen gün şehrimizde yaşanan yabancı uyruklu göçmenlerin taşkınlığı, ileride yaşanacak büyük hadiselerin habercisidir.”dedi.

Eş, göçmenlerle ilgili açıklamasında şunları söyledi;

 

“Güvenlik Güçlerimiz, onların vatanında şehit olurken, göçmenler ülkemizde keyif çatıyor. Kendi vatanlarını savunmak için ne bekliyorlar? Vatan anlayışı olan toplumlar kanları ve canları pahasına, vatanını terketmez. Bunlar kendi ülkelerini batırdıkları gibi yarın birgün bizim ülkemizi de karıştıracaktır. Şehrimiz Erzurum'da Bizim polisimize taş atacak kadar cesaret bulmuş bu şahısların misafirliği uzamış ve maksadını aşan bir boyut kazanmıştır.”

Mülteci Değil, Geçici Misafir Demeliyiz!

Mülteci dediğimiz zaman artık bu insanları yerleşik olarak kabul etmiş oluruz. Hükümet en kısa zamanda taraflarla masaya oturup, misafirleri ülkelerine göndermeli. Milyonlarca insan bu savaş yüzünden mağdur oldu ve hayatını kaybetti. Göçmenlere de insani anlamda vicdanımız sızlıyor. Lakin ülke kaynaklarımız bize bile yetmiyorken, hiç kimse babasının malı gibi bu insanlara harcayamaz. Bu sorunun hesabı büyük olur ve müsebbibleri tarihe kara harflerle yazılır.”

Yurttaşla Restleşmek Fayda Getirmez!

Ajite kelimelerle, insanımzın vicdanını suistimal etmekle sonuca ulaşamazsınız. Yıllardır bu politika ile bizi getirdiğiniz sonuç ortada. Suriye politikasının baş aktörlerini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu başarısız  politikanın faturasını yurttaşa ödetemezsiniz. Ne olursa olsun yedirip içireceğiz diyenler, buyursun ceplerinden baksınlar. Yurttaşla restleşerek alacağınız en iyi sonuç sandığa gömülmek olacaktır. Ve emin olun bu kaçınılmaz son. İnsanımız sizlerden ve sizin hatalarınızdan sıkıldı. İlk seçimde siyaset tarihinin en ağır yenilgisini yaşayacaksınız.” dedi.