Gündem Haber Girişi : 16 Haziran 2021 01:02

Vatandaşlardan Başkan Sekmen'i duygulandıran sözler...

Vatandaşlardan Başkan Sekmen'i duygulandıran sözler...
Kale çevresi ve Kültür Yolu'ndaki çalışmaları inceleyen Başkan Sekmen, vatandaşların ''Sen geldin şehrin çehresi değişti. İyi ki varsın'' sözleriyle duygu dolu anlar yaşadı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kale çevresi ve Kültür Yolu'ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sekmen'i etrafını saran vatandaşlar, yapılan çalışmalardan ötürü Sekmen'e teşekkür etti. 

Yapılan çalışmalarla tarihi eserlerin gün yüzüne çıktığını ve oluşturulan yeşil alanların çevre halkına adeta bir nefes olduğunu belirten vatandaşlar, '' Buraları herkes görsün. Harabe yerler artık insanların rahatça vakit geçirebileceği alanlara dönüştürüldü. Başkan Sekmen'e teşekkür ediyoruz. Erzurum'un çehresini değiştirdi' dediler.

Vatandaşların sözleri karşısında duygu dolu anlar yaşayan Başkan Mehmet Sekmen ise, ''İyi ki varsınız. İyi ki siz değerli hemşehrilerimizin hizmetindeyim. Sizler için, daha güzel bir Erzurum için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz'' dedi...

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.