Gündem Haber Girişi : 23 Haziran 2016 16:30

Vali Azizoğlu'ndan Başkan Sekmen'e ziyaret...

Vali Azizoğlu'ndan Başkan Sekmen'e ziyaret...
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. 
Başkan Sekmen, ziyarette Valiler Kararnamesiyle, Bartın Valiliği'nden Erzurum Valiliği'ne atanan Azizoğlu'na Büyükşehir'in il genelinde yaptığı çalışma ve yatırımları anlattı. Sürekli büyüme eğilimi gösteren ülke ekonomisiyle aynı entegrasyona sahip şehrin her alanda büyük bir gelişim performansı gösterdiğine vurgu yapan Başkan Sekmen, "Şehrimiz ticarette, sanayide, üretim ve istihdamda, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla kalkınan şehirler arasında yükselen bir ivme kat etmiştir. Sizlerin de daha önceki vazifelerinizde elde ettiğiniz tecrübe ve birikimle birlikte Erzurum'un dinamizmine, gücüne ve sinerjisine büyük katkı sunacağınızı biliyoruz" dedi. Sekmen, ziyarette Vali Azizoğlu'na Büyükşehir'in iştirakleri, üretim merkezi ve tesislerini anlatarak, kent ekonomisine sunulan katma değerden bahsetti. Başkan Sekmen, bürokrat hayatında kariyeri hep başarılarla dolu olan Erzurum Valisi Azizoğlu'na ziyaretin anısına hediye takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.