Gündem Haber Girişi : 17 Ağustos 2013 18:51

Vali Altıparmak'tan Palandöken'e ziyaret...

Vali Altıparmak'tan Palandöken'e ziyaret...
Palandöken'i ziyaret eden Vali Altıparmak, Erzurum'un gelişmesi için hep birlikte el ele verip çalışacaklarını söyledi.
Vali Ahmet Altıparmak  Palandöken Gazetesini ziyaret etti. Gazetemiz Başyazarı Mehmet Şener ve Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'la görüşen Altıparmak, kentin gelişmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi

Göreve başladığı günden bu yana kentin sorunlarını tespit etmeye çalıştıklarını ifade eden Vali Altıparmak, "Erzurum önemli bir şehir. Gerek ekonomide, gerek eğitimde gerekse tarım ve hayvancılıkta bu kenti daha önemli yerlerde görmeyi arzu ediyoruz. Bunun için el birliği ile çalışıp, kentimizi layık olduğu yerlere getireceğiz"dedi. 
Özellikle son yıllarda turizm alanında önemli yatırmlara kavuşan Erzurum'da bu alanda da önemli çalışmalar yapacaklarının altını çizen Vali Altıparmak, "Erzurum turizmde önemli bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli değerlendirmekte bizim elimizde. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız"diye konuştu.

Mehmet Şener ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Altıparmak'a görevinde başarılar diledi.Vali Altıparmak, ziyaretin anısına Başyazarımız Mehmet Şener'e plaket verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.