Gündem Haber Girişi : 30 Ekim 2013 23:40

Vali Altıparmak'tan Özhasekiye övgü dolu sözler: Kayseri'yi belediyecilikte marka yaptınız...

Vali Altıparmak'tan Özhasekiye övgü dolu sözler: Kayseri'yi belediyecilikte marka yaptınız...
Vali Ahmet Altıparmak, Kayseri'nin Başkan Özhaseki sayesinde belediyecilikte marka olduğunu belirtti...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Yaptığı çalışmalarla Kayseri'yi adeta bir marka şehir haline getiren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye Vali Altıparmak'tan övgü dolu sözler...
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ile Sanayi ve Ticaret Odası yöneticileri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Vali Altıparmak Kayseri'nin belediyecilikte marka olduğunu belirtti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bir dizi ziyaret için Kayseri'ye giden Erzurum heyeti ile bir süre görüştü. Heyette Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın yanı sıra Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın ile Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik yer aldı.

ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZ ADINA GURUR DUYUYORUZ

Ziyarette Kayseri ile ilgili övgü dolu sözler sarf eden Vali Ahmet Altıparmak, Kayseri'nin Başkan Özhaseki sayesinde belediyecilikte marka olduğunu belirterek "Belediyecilikte marka oldunuz. Biz de bundan ülkemiz adına, bölgemiz adına gurur duyuyoruz. Siz kaliteyi artırıyorsunuz, çıtayı yükseltiyorsunuz" dedi.
Başkan Mehmet Özhaseki de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle belediyecilikte farklı yerlerin görülmesinin önemini vurguladı.
Ziyarette karşılıklı hediyeler de verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.