Gündem Haber Girişi : 27 Kasım 2013 14:06

Vali Altıparmak'tan Bingül ve Korkmaz'a ziyaret...

Vali Altıparmak'tan Bingül ve Korkmaz'a ziyaret...
Vali Dr. Ahmet Altıparmak Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Ünal Bingöl'ü ziyaret etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Ünal Bingöl'ü ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'ne gelen Vali Altıparmak burada önce Enstitü Müdürü Erdal Kormaz, daha sonra da aynı binada hizmet veren Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Ünal Bingöl ile makamlarında görüştü. 
Başkan Bingöl ile bir süre sohbet eden Vali Altıparmak daha sonra Enstitü binasını gezdi. Enstitü Müdürü Korkmaz ve Başkan Bingöl'den çalışmaları ve tesisler hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'nün tüm Türkiye'ye hizmet verdiğini, bunu da bizzat görmekten mutlu olduğunu söyledi.
Eğitim Enstitüsünde bulunan kursiyerlerle de ayaküstü sohbet eden Vali Altıparmak daha sonra buradan ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.