Vali Altıparmak: Birlik olursak başarırız"> Vali Altıparmak: Birlik olursak başarırız"> Vali Altıparmak: Birlik olursak başarırız">
Gündem Haber Girişi : 01 Temmuz 2013 16:24

Vali Altıparmak: Birlik olursak başarırız

<font color=Vali Altıparmak: Birlik olursak başarırız" />
Meclis üyelerinin özellikle kış turizmi yatırımları konusunda eksiklikleri ve beklentilerini ilettikleri Vali Altıparmak önemli açıklamalarda bulundu.
Eksi25haber Meclis üyelerinin özellikle kış turizmi yatırımları konusunda eksiklikleri ve beklentilerini ilettikleri Vali Altıparmak önemli açıklamalarda bulundu. Kendisinin bir mucize yaratamayacağını belirten Altıparmak, "Altyapı çalışmalarından tutunda, turizmin gelişmesine kadar gerek belediyeler, gerek STK'lar gerekse meclis üyeleri ve ben elimizi taşın altına koymalıyız. Var olan potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmemiz için birlik ve beraberlik şart"dedi.

Geçtiğimiz ay Erzurum'a atanan Vali Ahmet Altıparmak, İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti. Üyelerle tek tek tokalaşarak tanışan Altıparmak, burada önemli açıklamalarda bulundu. Göreve başladığı günden buyana kentteki eksiklikleri tespit etmeye çalıştığını belirten Vali Altıparmak, kısa sürede dört ilçeye ziyarette bulunduğunu söyledi. Çok iş yapıp kalitesiz yapmaktansa, az iş yapıp kaliteli işler ortaya çıkarmak için çalışacaklarını belirten Altıparmak, "İlçelere giderken asfaltın bozulduğunu görüyorum. O asfaltın 3 yıl önce yapıldığını öğreniyorum. Bu şekilde bir çalışmayı tasvip etmiyorum. 100 yerine 10 kilometre yol yapalım ancak bu yolu 10 yıl kullanalım. Böyle çalışırsak hedeflerimize ulaşırız"diye konuştu.

Bazı meclis üyelerinin Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerindeki eksikleri ve yapılması gerekenleri aktardığı Vali Altıparmak, "Dediğim gibi Erzurum'da bir potansiyel var. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ben tek başıma bir mucize yaratamam. Bu işi belediyeler, STK'lar, meclis üyeleri daha doğrusu herkes elini taşın altına koyarak yapacak. Erzurum güçlü bir il özel idaresine sahip. Sizde ödenek konusunda bize destek olacağınızı umuyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışırsak başaramayacağımız hiç bir şey yok"şeklinde konuştu.

PALANDÖKEN'E OTOPARK ŞART

Palandöken Kayak Merkezi'nde en büyük eksikliğin otopark olduğunu söyleyen Vali Altıparmak, "Bu sorunu biran önce çözmeliyiz. Otopark Palandöken için olmazsa olmazdır"dedi.

Levent AKPINAR'ın haberi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.