Politika Düzenleme Tarihi : 09 Kasım 2020 12:22 Haber Girişi : 09 Kasım 2020 12:24

Vahit Bingöl ilçe gezilerini sürdürüyor...

Vahit Bingöl ilçe gezilerini sürdürüyor...
DEVA Partisi Erzurum İl Teşkilatı, yarın seçim olacakmış gibi, ilçe ilçe geziyor, vatandaşla sohbet ediyor...

EKSİ25HABER / ERZURUM - İlçe gezileri kapsamında, Aşkale'ye çıkarma yapan Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl ve yönetimi, İlçe merkezindeki esnafla buluştu. Aşkale'de ilgiyle karşılanan Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, " Biz aktif siyaseti, vatandaşlar da bizi özlemiş" dedi... 

 

 

Aşkale'de esnafları ziyaret eden Bingöl, vatandaşların sorunlarını dinledi, notlar aldı.

 

 

 

İlçe gezilerini tamamladıktan sonra köy köy gezeceklerini belirten Bingöl, " Vatandaşın ayağına gidip dertlerini dinleyeceğiz. aldığımız notlarla oluşturacağımız raporumuzu genel merkeze sunacağız. Halil Rıfat Paşa'nın bir sözü var, " Gitmediğin yer senin değildir" bu düsturla Erzurum'da gitmediğimiz ilçe, köy, mahalle olmayacak, Erzurum'un en ücra yerine ulaşacağız, çalmadık kapı bırakmayacvağız. Enerjimiz tükenmeyecek, biz aktif siyaseti, vatandaşlarımız da bizleri özlemiş. Bu durum beni son derece mutlu ediyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşlar meseleye vakıf, bizden çok onlar, Genel Başkanımız Ali Babacan'ın ekonominin dümenindeyken yaptıklarını bizlere anlatıyor. Böyle teveccüh gören bir genel başkanla çalışmak, bizleri mutlu ediyor." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.