Gündem Düzenleme Tarihi : 09 Kasım 2020 19:00 Haber Girişi : 09 Kasım 2020 19:02

Vahit Bingöl'den 10 Kasım mesajı...

Vahit Bingöl'den 10 Kasım mesajı...
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

EKSİ25HABER / ERZURUM - DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

 

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit BİNGÖL yayınladığı mesajında şunları söyledi: 

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk yalnızca bizim ülkemizde değil, tüm dünyada saygıyla anılmaktadır. Çünkü Mustafa Kemal Paşa sadece geçmişte yaptığı kahramanlıklarla değil, yaptıkları ile, ileri görüşlülüğü ile, hala bizlere ışık tutmaktadır. UNESCO 1978 yılında kendisini;  “Uluslararası anlayış ve barış yolunda çaba harcamış üstün bir kişi, olağanüstü bir devrimci, sömürgecilik ve emperyalizme karşı savaşan ilk lider, insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, insanlar arasında hiçbir renk, din, ırk ayrımı gözetmeyen eşsiz devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu” olarak tanımlamıştır. 

 

Onun devlet adamlığını bu gün bile herkesin önrek alması gerekiyor.

Cesur, inançlı, azimli, öngörülü, sabırlı, şan ve şöhreti küçümseyen ve dalkavuklardan hoşlanmayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü siyaset yapan herkes örnek almalı. Kendisinin ölçü olarak getirdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için, birlik ve beraberlik içerisinde, millet olma bilinciyle hareket etmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk', silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.