Gündem Haber Girişi : 04 Şubat 2016 01:29

TSK'dan flaş açıklama: Yok edeceğiz

TSK'dan flaş açıklama: Yok edeceğiz
Kosova'da temaslarda bulunan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ''Ülkemizdeki terörü, yok edeceğiz'' dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, 2 günlük Kosova temasları çerçevesinde Kosovalı Türklerin yoğun olarak yaşadığı Prizren ve Mamuşa'yı ziyaret etti.
Burada yaptığı konuşmada Türkiye'de bir şey olsa Kosova'da fırtınaların koptuğunu söyleyen Orgeneral Salih Zeki Çolak şöyle devam etti:
"Şuanda ülkemizde karşılaştığımız bir terör problemi var fakat onu da inşallah devletimizin birlik ve berberliği içerisinde başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bütün devlet yetkili kadroları Silahlı Kuvvetleri olmak üzere onu da inşallah yok edeceğiz ve daha istikrarlı daha güçlü bir Türkiye ile sizlerle olan ilişkilerimizi çok daga üst seviyeye çıkaracağız. Bizim bayrağımız bildiğiniz gibi 1389 yılında akan Türk kanıyla oluşturulan kutsal ve yüce bayrağımızdır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.