Gündem Haber Girişi : 27 Mayıs 2014 11:21

Torunlarıyla birlikte kep attı...

Torunlarıyla birlikte kep attı...
Erzurum'da 65 yaşındaki Abdulhamit Yılmaz, üniversiteden mezun olarak torunlarıyla birlikte kep attı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan, 3 çocuk ve 2 torunu bulunan Abdulhamit Yılmaz'ın üniversite diploması hayali 65 yaşında gerçek oldu. 1960'lı yıllarda Erzurum'un Horasan ilçesinde köy okulunda ilkokula başlayan, 1968 yılında Pasinler ilçesinde ortaokulu başlayan Abdulhamit Yılmaz, uzun süre ara verdiği eğitim hayatına 1992 yılında Ticaret Lisesinde devam etti. Liseyi de bitirdikten sonra 2012 yılında ilkokul defterini karıştırırken kendisine "Ben neden üniversiteye gitmeyeyim?" diye soran Yılmaz, sınava girerek Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Vergi Uygulama Bölümünü kazandı. Ve 2 yıllık üniversiteye giden Abdulhamit Yılmaz, bu dönem mezun oldu.
En büyük hedefleri arasında yer alan üniversite diplomasını alan Abdulhamit Yılmaz, düzenlenen mezuniyet törenin de cüppe giyinerek torunlarıyla birlikte kep attı.
Sıra arkadaşlarının torunları yaşındaki öğrenciler olduğunu ifade eden Yılmaz, "Torunlarımla bu mutluluğu yaşıyorum. İlkokul defterimi karıştırırken kafama koyduğum üniversiteden mezun oluyorum. Çok mutluyum." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.