Gündem Haber Girişi : 15 Nisan 2014 00:32

THK'dan Erzurum'a eğitim okulu...

THK'dan Erzurum'a eğitim okulu...
Türk Hava Kurumu'ndan Erzurum'a müjde. Kurum kentte, Paraşütçü ve Pilot Eğitim Merkezi kuruyor
EKSİ25HABER / ERZURUM - Bu yıl 88. Yılını kutlayan Türk Hava Kurumu Erzurum'a önemli bir yatırım gerçekleştirecek. Kurum kente,  Paraşütçü ve Pilot Eğitim Merkezi kuracak. Projeye Büyükşehir Belediyesi'de her türlü desteği verecek.

BİNALAR BÜYÜKŞEHİR'DEN, EĞİTİM THK'DAN

THK'nın gerçekleştireceği projeye Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'de destek verecek. Arsa ve  gerekli eğitim binalarının yapımını Büyükşehir belediyesi üstlenecek. THK ise her yıl yüzlerce öğrenciyi Erzurum'da açılacak bu merkezde eğitecek.

KENT EKONOMİSİNE ÖNEMLİ BİR KATKI SAĞLAYACAK

THK'nın kuracağı okul, sadece gençlerin eğitim almasıyla kalmayacak. Kent ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Proje için THK Genel Müdürlüğü ile her türlü konuda mutabık kaldık. Projenin en kısa zamanda gerçekleşmesi için belediye olarak gereken her türlü desteği vereceğiz. THK Erzurum'da açacağı bu merkezle sadece eğitim vermeyecek aynı zamanda kent ekonomisi ve sosyal yaşamına da katkı sağlayacak" dedi.
Kaynak: Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.