Politika Haber Girişi : 26 Ekim 2013 16:34

Temayül heyecanı...

Temayül heyecanı...
Erzurum'da Belediye başkan adaylarını belirlemek için AK Parti delegeleri yarın sandık başına gidiyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da Belediye başkan adaylarını belirlemek için AK Parti delegeleri yarın sandık başına gidiyor. Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun başkanlık edeceği temayül yoklaması, Palandöken Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda yapılacak. 
İl, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyelerinin oy kullanacağı temayül yoklamasında, teşkilat mensuplarına ayrıca Belediye hizmetlerinden memnuniyetin yanı sıra "Kimi belediye başkanı olarak görmek ister siniz" sorusu da yöneltilecek.
Oylamaya başkanlık edecek olan Süleyman Soylu, oy pusulalarını açmadan Ankara'ya dönecek. Genel Merkez'de kurulan ve bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği komisyonda oylar sayılacak. Çıkan sonuca göre ya başkan adayı açıklanacak ya da tatmin olmadığı takdirde yapacağı bir kez daha kamuoyu yoklaması yapılacak ve mülakatların ardından nihai karar kamuoyuna duyurulacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.