Gündem Haber Girişi : 23 Şubat 2016 01:27

Tekmanlı Eşbaşkanlardan özyönetim zırvalığı...

Tekmanlı Eşbaşkanlardan özyönetim zırvalığı...
DBP'li Tekman Belediye Başkanı Ali Sait Fırat ile eş başkan Tülay Karaca, belediyenin resmi web sitesinde "öz yönetim" ilanında bulundular.
EKSİ25HABER / ERZURUM - DBP'li Tekman Belediye Başkanı Ali Sait Fırat ile eş başkan Tülay Karaca, belediyenin resmi web sitesinde "öz yönetim" ilanında bulundular.  Eş başkanlar sitenin açılış sayfasına koydurdukları fotoğraflarının altına , "Güzel bir Tekman için öz yönetimle özgür yaşama' notunu düştüler.
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP)'li Tekman Belediye Başkanı Ali Sait Fırat ile eş başkan Tülay Karaca, iyice haddini aştı. PKK ve HDP'nin sözde "öz yönetim çağrısı"na destek veren eş başkanlar bunun için belediyenin web sitesini kullandılar. Başkanlar sitenin açılış sayfasına yazdıkları "Güzel bir Tekman için öz yönetimle özgür yaşama" ifadeleriyle özyönetim mesajı verdiler.
Şeyh Said'in torunu olan Tekman belediye Başkanı Ali Sait Fırat ile 16 Aralık 2015'de meclis kararıyla eş başkanlık görevine getirilen Tülay Karaca'nın "öz yönetim" ilanıyla ilgili olarak gözler Erzurum Cumhuriyet Savcılığı'na çevrildi. Güneydoğu'da özyönetim ilan eden bir çok belediye başkan ve eşbaşkanın gözaltına alınıp tutuklandığından hareketle, Tekman Belediyesi başkan ve eş başkanı hakkında da yasal işlem yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.