Gündem Haber Girişi : 13 Mayıs 2021 00:10

Tatlılar Haktan Ömeroğlu'ndan

Tatlılar Haktan Ömeroğlu'ndan
Ramazan Bayramı münasebeti ile Parti yönetim kurulu üyelerini tek tek ziyaret eden AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, partililerine bayram tatlısı hediye etti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Parti yönetim kurulu üyelerine jest yaptı. " Onlar bizim kader birliği yaptığımız arkadaşlarımız, onlar olmasa bizim sahada başarılı olma şansımız yok." diyen Başkan Haktan Ömeroğlu, Parti Yönetim Kurulu üyelerini tek tek ziyaret ederek, bayram tatlısı hediye etti... 

 

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, merkez  ilçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, Palandöken İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarıı, Palandöken İlçe Kadın Kolları Gençlik Kolları başkanlarıı,  Mahalle Başkanları, Mahalle Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarını tek tek ziyaret eden Başkah Haktan Ömeroğlu, birlikte çalıştığı partililerine, verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, bayram tatlısı hediye etti. 

 

 

Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, " Palandöken bölgesinde partimizin başarısı için gecesini gündüzüne katan, emek harcayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. AK Davamız onların emekleriyle yükseliyor. Kendilerini Partimiz adına Genel Başkanımız, Liderimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına müteşekkiriz. Hepsini samimi gayretlerinden ötü kutluyorum." dedi.

 

 

 

" Bu vesile ile hemşerilerimizin Ramazan Bayramını da kutluyorum" diyen AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu sözlerini şöyle sürdürdü; " Mübarek Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. Tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetleri makbul, ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyoru. Ne yazık ki Bu bayramı buruk kutlayacağız. Bu mübarek günde Filistin'de, Terör Devleti  İsrail'in  zulmü altında ezilen kardeşlerimize Rabbim yardım etsin. Filistin'de yaşananlar göstermiştir ki artık İslam Alemi bir araya gelmeli, Bir avuç İsrail'in bu zulmüne dur demeli. Bu mübarek günde Savaşların olmadığı, Dostluk ve kardeşliğin, sevginin, merhametin hakim olduğu bir dünya diliyorum.  Başta Erzurumlu hemşerilerimiz olmak üzere tüm islam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum." dedi

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.