Gündem Haber Girişi : 22 Eylül 2014 13:36

Tankere esrar sevkiyatı polise takıldı...

Tankere esrar sevkiyatı polise takıldı...
Erzincan'da 482 kilo 700 gram esrar ele geçirildi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzincan'da 482 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. 
Edinilen bilgilere göre; Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, yapılan çalışmalar neticesinde, saat 22.50 sıralarında Erzincan Erzurum Karayolu üzerinde sürücülüğünü M.A. (28) isimli şahsın yaptığı 47 plakalı akaryakıt tankerinde yapılan aramada aracın orta bölümünde oluşturulan boşluğa gizlenmiş vaziyette 114 paket halinde toplam ağırlığı 482 Kilo 700 Gram gelen kubar esrar maddesi ele geçirildi. Erzincan Emniyeti tarafından yakalanan esrar miktarının kentte bugüne kadar ele geçirilen en yüksek miktarlı yakalama olduğu belirtildi. 
Ele geçirilen esrar ile birlikte M.A. isimli şahıs ile birlikte konuyla ilgisi olduğu değerlendirilen M.Ö. (31) ve U.Y. (27) isimli şüpheliler hakkında "TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçu iddiasıyla işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.