Gündem Haber Girişi : 05 Kasım 2013 00:57

Son bütçe...

Son bütçe...
Belediyeler Yasası'yla Mart'ta kapatılacak olan İl Özel İdaresi 3 aylık 2014 yılı bütçesini İl Genel Meclisi'ne sundu. 3 aylık bütçe 20 milyon TL olarak belirlendi...
Levent AKPINAR'ın Özel Haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Yasası'yla birlikte Mart ayında Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecek olan İl Özel İdaresi 2014 yılı için 3 aylık bütçe hazırladı. Kurumun 2014 yılı bütçesi  20 milyon TL olarak belirlendi.
Mart ayında Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecek olan İl Özel İdaresi son bütçesini hazırladı. 3 aylık hazırlanan bütçe 20 milyon TL olarak belirlendi.  İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, 20 milyon TL'lik bütçeyi en iyi şekilde değerlendireceklerini belirterek, bütçenin her zaman olduğu gibi adaletli bir biçimde dağıtılacağını söyledi.
İl Özel İdaresi'nin 20 Milyon TL'lik bütçeden 21 ilçeye cari harcamalar için 760 bin TL ayrıldığını öğrenince itiraz etti. Bazı üyeler, özellikle köylerde yarım kalan işlerin Mart ayına kadar bitirilmesi gerektiğini belirterek, ilçelere daha fazla ödenek ayrılmasını istedi. Hazırlık bütçesi daha sonra incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi.
Kaynak: Palandöken Gazetesi...

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.