Sağlık Haber Girişi : 26 Eylül 2013 11:01

Şifa'da başarılı bölüm çalışanları ödüllendirildi...

Şifa'da başarılı bölüm çalışanları ödüllendirildi...
Şifa Hastanesi değişik birimlerde görev yapan başarılı çalışanlara hediye paketi ve teşekkür belgesi verildi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Özel Erzurum Şifa Hastanesi ayda bir yapılan geleneksel kahvaltı toplantılarından birini daha yaptı. Hastanenin Burç Salonu'nda bir araya gelen Şifa Hastanesi çalışanları toplu kahvaltı yaptıktan sonra değişik birimlerde görev yapan başarılı çalışanlarına hediye paketi ve teşekkür belgesi verildi. 
Hastanenin bu ayki başarılı bölümü, "İç Hizmet Bay ve Bayan" çalışanları seçilirken, yine bölümler arasından ise Reyhan Cömert Yiğit(House Keeper) Meryem Köseoğlu (personel) Sibel Güder (faturalama) Pınar Tabki (diyaliz) Nurcan Dur (anjiyo) Şehriban Kaya (doğumhane) Orhan Sarıkaya (güvenlik) ayın başarılı personeli seçildiler. Ayın başarılı personeli seçilen elemanlar tek tek anons edilerek sahneye çağrıldı başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
Diğer taraftan son bir ay içerisinde hastaneden ayrılan çalışanlara yeni görevlerinde sağlık ve başarılar dilenirken; hastanede yeni işe başlayan elemanlara da şifa ailesine katılmalarından dolayı teşekkür edildi.
Son olarak konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga ise şunları söyledi: "Şifa Hastanesi her geçen gün hizmet ağını büyütürken, çalışan sayısını da artırarak karşılaşılması muhtemel problemleri çözme gayreti içerisindedir. Hastane çalışanları olarak asli görevimiz buraya gelen tüm hastalarımızı memnun edebilmektir. Bunu başarmanın yolu da bu kurumda çalıştığımız sürece burası benim hastanem gelen hasta her kim olursa olsun kendi yakınım gelmiş düşüncesiyle hareket etmek durumundayız. İnsanın olduğu yerde mutlaka hatalar olacaktır, ama bizim işimiz sağlık sağlıkta insan hayatı söz konusudur. İnsan hayatının söz konusu olduğu yerde mazeret üretmek, haklı olduğumuzu ispat etmeye çalışmanın önemi yok. Bu hastanede bizimle çalışmayı kabul edenler bu hassasiyetimizi asla unutmamalı, sağlık hizmeti gibi çok kutsi bir görevi icra etmekteyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.